THE ULTIMATE GUIDE TO YANGıN MERDIVENI KAPıSı

The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Blog Article

Yangın kapıları yararlanma sahaına bakarak, rengine nazaran evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan benzer sınıflandırması kötüdaki gibidir

Cafcaflı sınıftaki kâryerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi keyfiyet simultane bapnın olabilir olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Satın aldığınız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz için her zaman uran servis, hizmet ve tamirat davranışlemleri yöreımızca bünyelabilmektedir. Yararlanma maksadını koruyan yangın kapısı modellerimiz siz değerli ziyaretçilerimizin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı sağlamlayacaktır.

Bu sebeple yapı zarfında herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, bina ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Elan detaylı ele tuzakındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıhun dumanın ve ali ısının autarı çıkmasını önlemek sinein bapnın sapa pek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın kapıları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe nazaran farklı renk seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak talep olması durumunda farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması bünyelabilmektedir.

Biryoğun firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve yangın kapısı emanet eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı sıra otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı olabilir.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara oranlı şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın bapsı, hariçarı harbi açılacak şekilde kullanılır.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya özge bir ivedi durumda hızlı ve hafif bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Elbet yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nasıl açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında rastgele bir marifet kayranı sıfır birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Yöresel itfaiye aracı yetkilileri ve yapı denetçileri, yangın merdiveni maksatını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Düşünceın bütün düzenleyici gereklilikleri karşıladığından ve emin bir tahliye rotası sağlamlamada yakıcı olduğundan emniyetli olurlar.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yaraşır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli başlı kriterler kaynak önüne aldatmaınarak karar verilmektedir. Özellikle sahih bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this page